PR pentru Divertisment

PRIME Romania are placerea de a te invita sa iei parte la editia cu numarul 9 a Congresului National al Studentilor la Comunicare.

CNSC isi porneste microfoanele in 3-5 mai la Rectoraul Universitatii Politehnica Bucuresti, incepand cu ora 10:00; anul acesta evenimentul a capatat atitudine si aduce in discutie cum se promoveaza cele mai mari show-uri TV, cei mai talentati artisti de pe scena divertismentului romanesc dar si cei mai buni sportivi, cele mai tari festivaluri si cele mai faine piese de teatru. Toate acestea vor fi dezbatute in cadrul temei PR pentru Divertisment.

Ii vom avea alaturi de noi anul acesta pe Andi Moisescu – Producator General APROPO TV, Mona Segall – producator general al emisiunii ”Romanii au talent”, Christian Stan – Manager Agentia de Presa Mondena, Marian Dorobantu – Promotion Executive INNA Management, Andreea Filip – director de comunicare Emagic si multi altii.
Acestia vor veni sa prezinte mecanismele din industria comunicarii, abordand tacticile si tehnicile de PR utilizate in divertisment, elementele la care raspunde publicul, precum si cum se gestioneaza o situatie de criza.

Despre CNSC: Congresul National al Studentilor la Comunicare este un eveniment marca PRIME, cu o traditie de 9 ani. Evenimentul a devenit treptat unul din cele mai importante si cunoscute evenimente ale asociatiei datorita caracterului informal pe care il adopta; CNSC ofera studentilor oportunitatea de a interactiona cu cei mai buni specialisti, de a intreba, de discuta si de a primi raspunsuri cu privire la cele mai interesante subiecte in domeniul relatiilor publice.

Despre PRIME Romania: PRIME Romania este singura asociatie studenteasca de relatii publice si comunicare din Romania. Organizatia are ca obiectiv principal facilitarea unei legaturi intre teorie si practica, intre studenti si profesionistii din acest domeniu.
PRIME Romania are sediul principal in Bucuresti, iar recent si-a dezvoltat trei filiale in Iasi, Sibiu si Brasov.

Advertisements
%d bloggers like this: