Sanoma Digital Romania a achizitionat MagazinulDeCase.ro

Sanoma Digital Romania, companie subsidiara a Sanoma Magazines International alaturi de Sanoma Hearst Romania, a semnat contractul pentru achizitionarea MagazinulDeCase.ro, primul site din Romania care publica anunturi imobiliare direct de la proprietari.

MagazinulDeCase.ro publica anunturile de vanzare a proprietatilor imobiliare pe baza unei taxe fixe, fara nici un comision pentru tranzactiile finalizate. In prezent, valoarea totala a tranzactiilor imobiliare operate prin intermediul MagazinulDeCase.ro ajunge la 689.763.885 euro. Cunoscut drept cel mai eficient portal imobiliar din Romania, MagazinulDeCase.ro garanteaza cel mai mare numar de vizualizari per anunt. Totodata, site-ul a intermediat peste 4800 de tranzactii imobiliare, dintre care cea mai cunoscuta publicului este vanzarea vilei omului de afaceri Cristian Tantareanu pentru 3.5 milioane euro. Desi piata imobiliara este in declin, numarul de anunturi publicate pe site continua sa creasca, ajungand in prezent la peste 7000 de proprietati active.

Adina Vasilescu, New Media Publisher Sanoma Hearst Romania, explica faptul ca Sanoma are deja un nou plan de afaceri pentru MagazinulDeCase.ro prin care vor fi implementate noi facilitati si servicii online, atat pentru vanzatorii, cat si pentru cumparatorii de imobile.

“Avem un nou manager pentru acest proiect, Florin Pravai, care are deja o experienta bogata in marketing. Pe termen scurt, ne-am propus sa lansam o interfata web prin care vanzatorii vor putea publica direct anunturile lor, dar si pachete de publicitate pentru a creste vizibilitatea anunturilor, atat de necesara in acest context dificil al pietei”, declara Adina Vasilescu.

Achizitia este realizata de Sanoma Magazines International prin noua companie subsidiara Sanoma Digital Romania SRL, care va continua politica de achizitii online in Romania. Tranzactia a fost asistata pe partea de consultanta fiscala de BDO Taxe si din punct de vedere legal de NNDKP pentru cumparator si de Av. Dinu Petre de la Cunescu, Balaciu si Asociatii pentru vanzatori.

Advertisements
%d bloggers like this: