Viata de trimis special – o expozitie foto pentru copii in dificultate

“Expus la Realitate. Viata de trimis special” – o expozitie foto pentru copii in dificultate

Cele 32 de fotografii semnate de reporterii speciali Realitatea TV Adelin Petrisor, Mirela Voicu si Cristian Zarescu vor mai putea fi vazute doar pâna duminica, 19 iulie, la Muzeul Municipiului Bucuresti (Palatul Sutu). In continuare, pozele din cadrul expozitiei “Expus la Realitate. Viata de trimis special” vor putea fi licitate pe site-ul www.realitatea.net/licitatie pana pe data de 2 august. Licitatia se desfasoara prin intermediul sectiunii comentarii din dreptul fiecarei fotografii.

Lumea reflectata de cele 32 de imagini i-a cucerit inca de la inceput pe vizitatorii expozitiei, dar, in prezent, cele mai indragite si licitate fotografii sunt cele care au surprins in diferite momente si contexte chipuri de copii. Poate acest lucru se datoreaza si faptului ca, banii obtinuti la finalul licitatiei vor fi donati direct in conturile Fundatiei Copii in dificultate (www.cid.ro).

Regulamentul acestei licitatii caritabile va putea fi gasit pe site-ul http://www.realitatea.net/licitatie. “M-as bucura tare mult ca fotografiile cu copii deznadajduiti din Irak sau Afganistan sa poata ajuta, chiar si simbolic, cativa copii aflati in dificultate din România. Sper sa fie cât mai multi oameni care sa liciteze”, a declarat Adelin Petrisor.

“Expus la Realitate. Viata de trimis special” dezvaluie o lume desenata in imagini triste sau vesele, calatorii interprinse pe urmele unei realitati care nu este accesibila oricui. “Sunt poze super care fac toti banii”, povesteste Cristian Zarescu. “Daca ne gândim si la faptul ca banii adunati vor ajunge la copii cu probleme, atunci este inca un motiv in plus sa fie cumparate. Sper ca oamenii cu posibilitati sa isi gaseasca timp si pentru o astfel de licitatie si, subliniez, sa isi gaseasca timp, pentru ca bani au cu siguranta”, a mai adaugat Cristian.

“Nu am facut niciodata o fotografie cu gândul ca ea ar putea fi vazuta de atata lume. Asa cum nu m-am gandit vreo secunda ca o fotografie poate vinde sperante sau poate fi un strop de mai bine intr-o mare de suferinta. Daca vreuna din fotografiile mele va face cu ochiul, atunci nu ezitati sa o cumparati. Banii pentru ea inseamna viata pentru copii bolnavi.”, a declarat Mirela Voicu.

Pe 25 mai 2009, reporterii speciali Realitatea TV au sustinut vernisajul expozitiei foto: “ Expus la Realitate. Viata de trimis special”, in statia de metrou Universitate, in prezenta Primarului General Bucuresti, Sorin Oprescu.

Fundatia “Copii in dificultate” a fost infiintata in anul 1992 pentru copii din România abandonati, cu boli cronice, cu boli incurabile sau cu boli terminale. Fundatia CiD este o familie. Mult mai numeroasa decât toate celelalte pe care le cunoastem. Si cu mult mai multe greutati. Cu toate acestea, familia CiD se sprijina pe fericire si pe bucurie, la fel ca noi.

www.cid.org.ro
www.cinevazambeste.ro
Oricine poate face o donatie in conturile
a) BRD-DECEBAL RO12BRDE441SV20937824410/RON
b)BRD-DECEBAL RO08BRDE441SV20937904410/GBP
c)BRD-DECEBAL RO84BRDE441SV46002154410/USD
d)BRD – DECEBAL RO15BRDE441SV55470734410/EUR

FUNDATIA CID ROMANIA
COD FISCAL:15467650
STR. RADU DE LA AFUMATI NR.16
SECTOR 2, BUCURESTI

Advertisements
%d bloggers like this: