cum se face industria de PR de cacao

O declaratie preluata de pe blogul lui Tolontan care pur si simplu m-a socat si care arata cat de putine lucruri se stiu si care este gradul de intelegere a relatiilor publice:

Se stia ca televiziunile accepta, de la firmele de PR, bani pentru prezenta politicienilor pe sticla.

Si faptul ca mai jos se spune ca:

o alta sursa, vanzător, spune ca “sistemul de cumparat PR pentru politicieni s-a rafinat incredibil”. De fapt, nu e PR, ci un PR malformat.

nu ma incalzeste cu nimic.

E trist!

Advertisements

4 responses

  1. […] Andrei Chirica e dezamagit de felul in care este prezentat PR-ul intr-un text al lui Catalin Tolontan. Si pe buna […]

  2. catalin tolontan

    andrei, am precizat clar ca acela nu e pr. E ceea ce spun ei ca fac! Sint situatii in care gresim, fara discutie, dar nu e cazul aici. K pr-ul iese nasol, de acord, dar poate k e si vina voastra, a celor care faceti meseria asta cu integritate si care, in astfel de cazuri, taceti si-i lasati pe unii sa vorbeasca in numele vostru, malformindu-va meseria!

  3. @catalin, am inteles ca nu tu ai zis asta ci ei. s-a zis ca nu e PR dar din pacate lumea care a citit articolul asta va intelege: ca politicienii cumpara media ca sa isi faca PR. Ori asa ceva nu se admite in codul nostru deontologic. Si din pacate nu avem o asociatie puternica care sa apere…ARRP practic nu exista 😦

    O solutie ar fi sa se faca o noua asociatie, dar asta e cu totul alta poveste.

  4. Mira-m-as sa vina vremurile in care trusturile sa nu mai vorbeasca in interesul anumitor politicieni… si sunt prea multi bani la mijloc pentru a vb despre deontologie.

%d bloggers like this: