Rogalski Grigoriu PR da cu bata in balta?

Ieri vorbeam despre cum sa enervezi lumea si totusi sa te iubeasca pentru asta. Ei bine se pare ca Rogalski Grigoriu PR a inceput prima faza. 🙂

Zoso, Piticu, Bobby, Buddha, Arhi, Visurat s-au enervat pt ca li s-a cerut sa provoace o discutie despre Nivea urmand ca un comentariu sa fie premiat cu 100 lei .

Sa vedem daca ei vor trece si la sentimente mai dragastoase vis a vis de agentie .  Pana una alta au provocat discutia, caci din link in link te prinzi despre cine e vorba. Eu unde comentez ?  🙂

Update: Eliza m-a informat pe facebook ca RGPR si-a cerut scuze  fiecaruia dintre bloggeri.

6 responses

 1. Dar nu iti ceri scuze. Intelegi unde ai gresit si schimbi atitudinea.

  Sa revina cu propunerea formulata altfel :D)

  Sa provoc o discutie despre nivea. Hai sa ne gandim daca eu nu foloseam nivea. … Folosesc, dar nu e o chestie atat de importanta incat sa provoc o discutie pe asta.

  Stii, discutia cu ce prezervative folosesti e mai importanta 😉

 2. zoso nu s-a enervat. el e paşnic.

 3. […] de seara e urmatorul: un PR-ist face o greseala. Se dezbate greseala, prin mai multe locuri: [1]  [2]  [3]  [4]  [5]. Tonul blogerilor nu e groaznic: variaza intre moderat si usor […]

 4. @piticu, de ce sa nu iti ceri scuze? eu cred ca e o dovada de caracter daca admiti ca ai gresit in mod public.

 5. mai funny decat sa lansezi o discutie, apoi sa generezi un conflict, apoi sa se nege existenta acelui conflict ca mai apo sa se analieze meta si para din cel conflict, debate, ziceti cum vreti, nu poate fi nimic pe acest net 2.0. e c atunci cand citesti un articol despre scaderea ratei la dobanda cheie si comentariile intai vor dezbat daca e bine sau nu, apoi dezbatatorii vor incepe sa se analizeze intre i si sa isi arate munschii neuronali, ajungandu-se evident la un conflict de masa, si, dca se poate, chiar si la atacuri personale, legate e viata intima a fiecaruia.

  e in spiritul balcanic, e in spiritul latin, e in “the very heart of manhood”?? orice ar fi, ne ridica cititorilor adrenalina si nu ca rezultat pozitiv al vreunui interes.

  nu voi comenta stangacia de a adresa blogerilor o provocare care sa aiba ascuns un tel pr-istic , stiut find cat de visceral aproape – sunt ei impotriva acestor lucruri. Deasemenea, necunoscand termenii acestei provocari pentru social media, pana la urma, agresivitatea si tonul mereu pornit din acest segment iarasi, sutn otravitore, la fel ca orice emisiune economica despre starea natiunii.

  Concluzie: debate-urile pe un subiect pot fi constructive, dar nu la romani. Romanii au doar fond lexical care cuprinde umatoarele cuvinte: orgoliu. autosuficienta. eu. orgoliu. superior. orgoliu.

  a bien tot!

 6. […] bad pitch Posted June 5, 2009 Filed under: Media Relations, PR, PR online, Social Media | Tags: Discutii, Media Relations, PR, relatii publice | Mai deunezi vorbeam de un mic esec de pitch in blogosfera romaneasca. […]

%d bloggers like this: