Larisa Toader, fondatorul Bigger PR, a plecat la Ogilvy Public Relations

Citeam zilele trecute cum ca Larisa Toader, cea care a infiintat Divizia de PR a Bigger Group, a devenit Client Service Director in cadrul Ogilvy Public Relations. De atunci ma tot gandesc ca nu prea a dat bine pentru Bigger Group plecarea ei. Cati dintre cei care au citit stirea s-au intrebat de ce a plecat in asha scurt timp un fondator?

Daca e sa facem speculatii, as zice ca la Bigger Group nu a gasit ceea ce spera, as zice ca in acest timp nu a reusit sa faca ceea ce spera. E una din doua, nu?

————–

Publicitate:
Cand ajuti cineva zambeste! Fa o donatie pe www.cinevazambeste.ro de minim 1 leu sau suna la 0900 900 012 (Romtelecom) 2 euro/apel si fa niste copii fericiti!

—————

Advertisements

6 responses

 1. Pe tine te-ar interesa, Andrei un proiect pe care ti-l propune un manager de agenitie, proiect care presupune si sa detii o parte din companie?

  Multi dintre noi, cei care suntem in cautare de oameni valorosi ajungem sa speram ca un astfel de deal se poate dovedi un succes. Nu intotdeauna reuseste insa…

 2. sau poate … niciuna. la asta te-ai gandit?

 3. motivele din spatele unei plecari pot fi mult mai multe..

  just think about it:)

 4. @ Dragos: Ai dreptate, e tentant…insa as sta sa ma gandesc o vreme. Din pacate ai dreptate, nu toti si toate reuseste 😉

  @ Al Capone: m-am gandit. intrebarea era, mai mult sau mai putin, retorica.

  @ Alexandru: da, mai e o roata la carutza: Ogilvy, nu? 🙂

 5. :)) nu comentez..daca as face-o as transforma discutia si aceasta stire in altceva ..deloc placut

 6. @ Alexandru: ce pacat! 😛

%d bloggers like this: