PR Progress, prima comunitate online a industriei de relatii publice din Romania

Mihnea a dat drumul la PR Progress

 Site-ul www.prprogress.ro contine ultimele stiri din domeniul relatiilor publice, interviuri cu specialisti, studii de caz si analize ale campaniilor de relatii publice precum si o baza de date cu agentiile de PR din Romania, cu asociatiile de profil din tara si din strainatate si cu blogurile celor mai cunoscuti oameni de PR. De asemenea, cei interesati vor putea gasi o rubrica de cariere in PR si recenziile unor carti de specialitate, recomandate de redactia PR Progress.

Advertisements

5 responses

  1. Thanks! Dar nu numai eu sunt implicat. Suntem 4: Adela, eu, Irina si Dragos. 🙂

  2. i know, dar nu citisem com. pana la capat si nu mai stiam cum ii cheama pe toti. my bad!

  3. In fiecare an, incepand cu 6 decembrie, sufltele noastre incep sa simta cum ceva parca in atmsofera e schimbat – se apropie o perioada frumoasa a anului “Sarbatorile de iarna” – cand oamenii sunt mai buni, mai frumosi, mai intelepti si fac o gesturi minunate fata de cei dragi si nu numai.
    Iti doresc ca aceasta perioada sa iti aduca si tie multe zambete frumoase de la oamenii din jurul tau si sa poti impartasi tot ce ai tu mai bun cu ei.
    Lumina in suflete si multa sanatate.

  4. Daca tot faci blogging la modul serios de ce nu treci pe un domeniu .ro?

  5. @dimitri: deocamdata sunt multumit de wordpress.com. am avut domeniu si a crapat serverul de vreo doua ori si am ramas fara vreo 3 luni de blogging. aici sunt mai in sigurantza. 🙂

%d bloggers like this: