e bine: 1. sa lauzi concurenta? 2. sa ai o diploma in PR?

Hugh MacLeod, Gapingvoid,  povesteste cum un superstar blogger a starnit rumoare atunci cand a felicitat in public la o petrecere o companie concurenta ca a intrat in blogosfera.

Iar Jed Hallam se intreaba daca se merita sa ai o diploma in relatii publice! In consecinta s-a pus si de un sondaj.

Advertisements

2 responses

  1. Chiar imi puneam intrebarea asta. Trebuie neaparat sa ai o diploma care sa ateste ca esti bun la ceva? Sau poti fi la fel de slab intr-un anumit domeniu si sa ai totusi o bucata de hartie stampilata lipita in frunte? E adevarat ca majoritatea angajatorilor (vorbesc despre asta pentru ca in calitate de studenta, asta ma intereseaza) vor privi altfel un candidat “atestat” decat unul care se presupune ca n-are nici in clin, nici in maneca cu domeniul in care isi doreste sa activeze. Dar, este la fel de adevarat ca si in cazul relatiilor publice, la fel ca in cel al muzicii, cunoasterea portativului nu-ti garanteaza si un glas bun.

  2. @oana: nu trebuie sa ai o diploma, eu m-am angajat cand eram student. In functie de compania unde vei fi probabil va conta sau nu diploma. De exemplu intr-o multinationala va conta, intrucat nu vei putea promova fara diploma.
    Mi-a placut ce ai zis la final 🙂 tare!

%d bloggers like this: