Google Chrome

Toata lumea e inebunita ca Google isi lanseaza propriul browser, Chrome. So what! šŸ™‚ Eu nu inteleg neshte lucruri, mai ieri au anuntat prelungirea parteneriatului cu Firefox, browser pe care l-au promovat la greu ca alternativa la Internet Explorer. De ce oare au preferat sa faca in-house si acest lucru? Ma tem ca in curand Google va lua locul Microsoft, cu toate ca la ei e totul open house, ei vor monopoliza pentru niste ani industria.

Deocamdata nu se poate dowloada browserul Chrome insa puteti vedea comics-ul de lansare.

UPDATE: un nene mai smecher (Stephen Waddington) in ale comunicarii zice Launch Late and Imitate

Advertisements

11 responses

 1. esti un mikimauz troglodit, firefoxist indoctrinat

 2. fara suport activex nici un browser nu e alternativa la ie.

 3. fara suport activex nici un browser nu e alternativa la ie.de la webcamuri,internetbanking,hacking,totu e activex

 4. foarte bun browserul . chiar imi place . ii lipsesc cateva mici “accesorii” dar sunt sigur ca vor fi remediate in ceva timp . dar isi face foarte bine , foarte bine treaba . nu stiu cum reuseste dar incarca de 2-3 ori mai rapid paginile ( decat opera , ie7 sau firefox – le-am incercat pe toate , pe acelasi calculator , in aceleasi conditii ) .

 5. @executor: nu ma pricep la chestii tehnice, gen activex…pe mine ma intereseaza ca usabilitate chrome.

  @emil : acelasi lucru vreau sa fac si eu, sa testez pe rand firefox, chrome si flock. O sa scriu in curand de asta.

 6. […] vs Chrome vs Flock Ieri s-a lansat Google Chrome si ati vazut ca nu prea am inteles ceea ce au facut cei de la Google. Azi am test 3 browsere: […]

 7. Internet Explorer suge la greu, e cel mai varza browser daca si google a fost in stare sa scoata un browser mult mai bun decat internet explorer ridica semne de intrebare, si internet explorer e folosit in cea mai mare parte de cei care nu prea sunt asa familarizati cu calculatorul, internet explorer fiind instalat la instalarea windows-ului ia sa fi fost firefox instalat la instalare windowsului sa vezi cum era folosit ~70% din utilizatori internetului, la asta de ce nu ga ganditi ?

 8. Aaaa si Activex e o mare prostie, daca tot il sustineti pentru asta, la Internet explorer e mai buna securitatea la celelalte browsere

 9. @ Pustiu: da, este adevarat ca din nestiinta si lene multi folosesc IE by default. Dar cum spuneam e si din nestiinta si lene. LA partea tehnica nu ma pricep, stiu doar ca din cauza acestui activeX am avut destule probleme. Pe de alta parte Google lucreaza la propriul sistem de operare, acum ca are si alternativa pt Office si IE.

 10. super programul, peste ceva timp o sa apara si pluginuri si o sa trec definitv pe el

 11. Acesta este cel mai rapid browser pe care l-am vazut

%d bloggers like this: