injoy ur life

New Com a lansat pe piata serviciul de comunicatii integrate injoy

Advertisements

3 responses

  1. […] planuri mari, atata timp cat lasi blocuri deconectate cu saptamanile si ai niste angajati incompetenti care se degreveaza de […]

  2. Aveti o politica excelenta fata de clientii vechi!Adica eu ca si client vechi de peste 2 ani la internet platesc 30 de lei iar clientii noi platesc 25 de lei iar ca sa beneficiez si eu de tariful de 25 de lei trebuie sa renunt la serviciile voastre si apoi sa-mi reinstalez cu un alt contract.EXCELENTA FIRMA!!!

  3. Mihai, verifica ce iti apare scris pe factura – o situatie similara a fost si la iasi – firma cumparata de ei avea alte tipuri de abonamente (si tine cont ca la ei nu esti aboant de doi ani pentru ca de abia daca au un an pe piata) ei au 3 abonamente de internet 25, 40 si 80 lei. La 25 de lei iti ofera 4 mbps, la 40 iti ofera 10 mbps, la schimbarea abonamentelor cei care au avut ab. de 30 lei au fost trecuti automat pe abonamentul urmator ca viteza (40 lei in acest caz) platind aceiasi suma de bani. Daca pentru a schimba abonamentul trebuie reziliat contractul vechi si nu se poate face decat o anexa, inseamna ca intre timp au schimbat forumularele de contract iar pentru abonamentele noi au alte clauze (gen ip-uri suplimentare, banda minim garantata, timpi de raspuns la deranjamente etc) si este doar o formalitate pentru indeplinirea careia ai nevoie doar de 5 minute.

%d bloggers like this: