nu sunt stiri de pr

n-am mai scris demult despre pr. motivul e simplu, nu sunt stiri de comentat. 🙂

totusi observ cateva miscari piaristice in media: la teo show au aparut cei de la World Vision Romania (the practice), in moneyexpress aparu’ Carol Park Hotel (client Lowe PR) si in ZF aparu’ Oresa: Kiwi Finance (tempo pr).

Sunt curios ce o sa fie la PR Forum si reactia presei si mai ales a blogurilor. (eu unul nu ma duc 🙂 )

In rest, va recomand un articol de pe iqads despre cum se face PR la Washington.

Advertisements

5 responses

 1. au mai fost actiuni “piaristice”, chiar mult mai vizibile, in ultma vreme. de exemplu irlandezii de la payzone sau dr. marek valcu sau fondul de protectie a victimelor strazii, toti clienti ai relativ proaspetei agentii Magnum Communications&Public Affairs. si mai urmeaza…
  eu chiar sunt curios ce va fi la forum pr si ce mai au de povestit “specialistii”

 2. Andrei Chirica

  LDI spre rusinea mea nu am auzit si nici nu am citit de niciunul dintre cei amintiti de tine.

  ps: nu agreez comentariile de dragul publicitatii 🙂

 3. mda, magnum este fosta adentity, poate de adentity ai auzit. afiliata la cel mai mare grup independent de pr din europa, chime communications. lord bell, bell-pottinger…
  ce-i drept, daca dai o cautare pe google cu subiect payzone sau alphyra, numai pe romania, o da ramai surprins. dar probabil ca tu nu prea citesti presa de business ci doar comunicatele de autopromovare, alea cu “agentia noastra a castigat contractul x”. pt informarea ta de comunicator on line, campania pt payzone, care reprezinta cel mai mare jucator de e-banking din europa si locul doi in lume, a fost cea mai buna din europa.. dar, cum spuneam, a fost vorba despre listare la bursa, fuziune etc. nu despre baloane in parcuri si copacei … sunt rautacios?

 4. Andrei Chirica

  Daniel, stiu cine esti si cine este/a fost adentity. NU trebuie sa fii rautacios, ma bucur ca te-ai afiliat la acel grup european de pr.
  Ti-am urmat sfatul si am dat un google cu payzone/alphyra doar in romana si am vazut ca ultima stire cu payzone este din 20.12.2007 iar cu alphyra din noiembrie 2007 si nu sunt foarte multe articole.

  Ma bucur totusi ca folosesti acest blog pentru a te promova pe tine si clientii tai 😉

  PS: ca om de online monitorizez destul de eficient ceea se intampla pe domeniile care ma intereseaza pe mine si clientii mei.
  Spor la treaba 🙂

 5. bafta si tie si fii cu ochii pe noi ca urmeaza surprize!

%d bloggers like this: