Salarii in PR

Daily Business in editia de astazi scrie o mega super analiza (NOOOOT!!!) despre salariile in PR.

1. Analiza este o incercare buna dar din pacate nu i-a reusit, ori nu i-au raspuns piaristii la intrebari 😦 . Idei multe, dar parca nu e nimik finalizat, nici o concluzie trasa, nici o idee dusa la bun sfarsit. Vorba unora : “S-a zis multe, au avut ideii si mai multe, dar nu s-a zis nimik in final!
2. Cele 3 personaje din articol, nu dam nume, sunt acolo scrise cu litera mare…nu zic nimic concret…de ce le e rusine sa zica cat ia un junior, senior, etc? sunt salariile asa de mari? De la 300 euro la mii de euro e cale lunga! (imi place la nebunie cand stirea anuntata in titlu e la coada materialului. de 3 ori: uraaa, uraaaa, uraaa 🙂 ). Zi frate ca mai mult de 7-8 mil , pardon 700-800 ron nu se da…ca asa-i capitalismul cand cererea e mare iar oferta mica.
3. Sa ma ierte Dumnezeu, dar m-am saturat de aberatii, gen adam si eva pr-ului, rolul pr-ului, valoarea estimata a pietei, etc etc, etc

Gata, ma opresc 🙂

Pentru cei care nu isi mai aduc aminte : Salarii in PR, articolul e inca de actualitate.

Advertisements

3 responses

  1. Intr-adevar, titlul este oarecum incitant, pentru cei interesati sa afle care sunt salariile oferite pentru posturile de PR. Cand citesti articolul esti lasat cu ochii in soare. Niste generalitati si vorba ta, singura informatie legata de subiectul anuntat este salariul de 300 de euro. Asteptam sa scrie cineva in corpul articolului despre ideea enuntata in titlul…..

  2. Până nu o să învăţăm să practice what we preach . . . .cum să-i mai explici clientului ce importantă e ‘transparenţă’ când tu eÅŸti semi-opac?
    Şi nu dau cifre pt. a păstra aura de mister/ dezirabilitate a industriei, cifrele reale sunt mai mici nu prea mari.

  3. domle’ noi avem standarde, valori de agentii mari…evident ca tre sa tratez de sus muritorii de rand care nu stie ce e aia relatiile cu publicul

%d bloggers like this: