Vila lui Cristian Tantareanu scoasa la vanzare pentru 3 milioane de euro

MagazinulDeCase scoate pe piata una dintre cele mai ravnite proprietati imobiliare din zona rezidentiala a Bucurestiului. Vila magnatului Cristian Tantareanu a fost scoasa la vanzare prin intermediul site-ului www.magazinuldecase.ro. Vezi articolul complet

Advertisements

2 responses

 1. el si donald trump, magnatii lumii care isi scot vilele la vanzare
  intr-o societate normala, acest individ tantareanu era ori la inchisoare, ori ramanea prostul satului

 2. el si donald! da, ai dreptate, dar ăştia sunt nişte nevinovaţi faţă de alţii. Sir Basil Zaharoff (Basileios Zacharias) stârnea conflicte între triburile africane sau sud americane, făcea cadou arme demodate unuia din triburi ca să-i oblige pe ceilalţi să cumpere arme moderneş nu-i de mirare, bazele averii le-a pus furând de la paronul lui banii cu care acesta l-a trimis în Anglia să-i cumpere marfă, apoi a furat licenţa pentru cea mai modernă mitralieră a epocii de la inginerul englez Vickers. Şi ce om respectabil a ajuns!
  dar nu e nici pe departe singurul; toţi bogătaşii lumii se tem, ca şi David )pentru că sunt mult mai mulţi) Rokefeller, de întrebarea: cum ai făcut primul milion.
  ăştia 19 ani de capitalism românesc aproape m-au făcut să devin comunist, ceea ce pe vremea “răposatului” categoric şi manifest nu eram.
  site-ul meu: http://danmihalache.wordpress.com , dacă vrei mai multe informaţii despre bogaţii şi (sau) puternicii lumii acesteia, începând chiar cu Keops.
  multă baftă, dan

%d bloggers like this: