Ieri am fost monden :)

Ieri am fost monden. Am fost la doua pitreceri, ceea ce nu imi sta in fire.

Am fost la The Practice-3 luni de activitate, si apoi o fuga la party-ul de la Carturesti šŸ™‚

Aceste doua evenimente, sa le zic asa, va dati seama ca au fost foaaaarte diferite una de cealalta, evident.

The Practice a aniversat 3 luni de activitate, fura invitati clientii lor, presa, oamenii din agentie si concurenta prietena šŸ™‚

Lume de lume, nu stiam pe nimeni…doar pe alex raducanu de la marketer care isi pune poza la ziar…dar in rest no one…M-am simtit cam aiurea, am incercat sa ma amestesc prin multime, mai o vorba cu gabriela mai o vorba cu olivia, parca :(, de la SAP si atat.

In rest fitze in tren….am stat cu 2 oameni la o masa, doar pe unul l-am recunoscut pentru ca vorbeau de bloguri šŸ™‚ Andrei Savu pe numele lui šŸ™‚

Ma secau conversatiile, e drept ca nici nu prea ai ce sa vorbesti cu o lume pe care nu o cunosti, decat de serviciu, despre discursul lui Basescu, participari la conferinte internationale, case si oameni, sau mai bine zis calitatea lor.

Aaah, cica s-ar plange mai marii agentiilor ca nu se mai gasesc oameni de calitate. Ma intreb oare, ei de unde au plecat? Nu le-a acordat nimeni acea sansa de inceput? Daca celor de acum nu li se acorda nici o sansa pentru ca nu au experienta necesara nu vom avea never de unde alege oameni! Putini mai sunt cei care sunt dispusi sa te formeze, au aparut tot felul de scoli, IAA, Leo Academy, etc dar e asta suficient? Nu stiu, ma tem ca nu! Suntem intr-o perioada in care necesitatea de comunicare este foarte mare, iar daca acum ceva ani mai toti vroiau sa faca PR, acum cred ca am ajuns intr-o oarecare masura sa nu mai fie suficienti studenti la comunicare, zicea aproape in aceleasi cuvinte Eliza Rogalski in The Marketer. Asa sa fie oare? De 4 ani de zile ies sute de studenti de pe bancile facultatilor, nu zic ca sunt toti cei mai buni experti…dar cred ca acea capacitate de absorbtie a acestor oameni e mult prea mica intrucat oameniilor carora le trebuie PR inca nu constietizeaza necesitatea specialistilor in comunicare. De aici, mare parte din acesti studenti se reprofileaza. Ma rog.
Revenind la petrecerea The Practice, per ansamblu a fost ok dpdv organizatoric, drinks, food, proiectii si speach foarte bun. Bravos Gabriela!

Dupa, am plecat la Carturesti sa ma intalnesc cu mandra mea šŸ™‚ .

– Vino acolo, imi zice ea.

– Ok , zic eu.

Acolo, era inchis dar mi s-a soptit sa ma duc la subsol ca e party. Ok, marfa!

Am intrat, lumanarele, miros de subsol, cutii aruncate, gunoaie frumos aranjate, artistic cred šŸ™‚ Muzica destul de faina, Electric Brother daca nu ma insel. Piscoturi si vin fiert cu fructe, gen Sangria. Lume pestrit imbracat, eu le zic hai-hui, oameni din aia cu parul fixat de gel si spuma,culori in par si in haine. Lume mai linistita, pareau a se simti chiar bine, cum de altfel m-am simtit si eu in prima juma de ora. AAA, faza tare a fost aparitia Loredanei Groza insotita de barbatelul ei. Mda, fain..au baut cu noi o sangria intr-un pahar de plastic, s-au uitat la expozitie si au plecat.

So, concluzie: muuuulta vreme n-o sa mai calc pe la evenimente, doar la alea facute de mine, ca-s obligat šŸ™‚

Advertisements
%d bloggers like this: