Sibiu 2007 promo (European Cultural Capital)

Cum vi se pare spotul de promovare a Sibiului Capitala Culturala Europeana 2007 ?

Spotul il gasiti aici , click .

E prea futurist?

Later edited: Interviu cu cei care au facut spotul, click aici 🙂

Advertisements

5 responses

  1. Interesant… futurist in nici un caz. mai degraba simbolist. Frumos!

  2. Frumoasa realizarea, artistica, dar mesajul e un pic cam ambiguu. Eu inteleg ceva de genu “bring the underground culture to light”. Sper ca am inteles bine, dar oricum, cred ca ar fi fost bine sa fie mai explicit.

  3. Andrei, ai dreptate, mesajul este un pic ambiguu si au pus accentul pe forma underground a culturii.
    Poate ei stiu ceva ce noi nu stim. Sa fie oare asta targetul caruia i se adreseaza? Eu nu cred! Mi-ar fi greu sa cred asa ceva. Executia imi place, ideea e misto dar nu se potriveste scopului. Cred ca o astfel de idee ar fi mers pentru Museum House of Rock din Munchen 🙂 cu scopul de a-i atrage pe cei tineri. Nu de alta dar o sa se pomeneasca Sibiul cu vizitatori care se asteapta sa vada localnicii pictati si tatuati cu tot felul de imagini si tot soiul de figuri capodopereice, ca deh oamenii din Sibiu intratat sunt de pasionati incat merg pana la extreme.:)

  4. Catalin Dumitrache

    Iertata sa-mi fie exprimarea,nu am analizat cui se adreseaza,dar l-ati vazut dvs. pe Andrei Plesu tatuat?Se poate simplu interfera prin abstract domeniul cultural?

  5. Este un spot de imagine – dintr-o campanie de imagine frumoasa, dar nu prea ajuta esteticul in acest punct. Exista oameni care, desi ar putea face parte din publicul vizat, habar nu au ce se intampla cu Sibiul in 2007. Ar trebui dublata de o campanie de informare sau este? si daca da, in mod clar nu se pliaza pe acelasi gen de public…

%d bloggers like this: